TIC #10 Monte Livata (11/10/2015)
Category: Competition
Map/area: Monte Livata
Country: Italy
Distance: 7.53 km
Time: 55:39
Average HR: 171
Maximum HR: 184
Parin viikon sairasloman jälkeen taas itse teossa. Alkuun hyvin varovaisesti kun piti taas saada tuntuma uuteen karttaa ja vielä vieraaseen maastotyyppiin. liput alkurasteilla minulta piilossa, mutta nelosen pientä pusikon samaistusta lukuunottamatta ihan ok.

Kutoselle sitten raaka reitinvalintavirhe. Optimi oli heti jyrkästi oikealle ja tietä ja isoa notkoa hyödyntäen rastille. pari minuuttia takkiin jyrkässä rinteessä ja vattupusikossa harhailusta. Ysi oli hämärä paikka ja 12 rastia lähestyessä pähkäilin pitkiä välejä ja kävelin lipusta ohi.

No, 12-13 oli sitten aika dramaattinen moka. Valitsin väärän nenän alamäkeen ja rinteen äityessä jyrkäksi ei enää täsmännyt. Siinä arpoessa meni pari minuuttia. Reitinvalinta ois muuten ollut optimi. 14 olin jo käynyt ja 15. oli taas moka. En tajunnut että se oli notkon pohjalla vaikka sinne se on piirretty. varmaan puoli minuuttia yläpuolella norkoilua.

Pitkälle välille tein oikean reitinvalinnan ja juoksin/käevelin pohjat. Olin jo niin poikki että kävelin alkumatkan tietä pitkin, vaikka ison mutkan ois voinut oikaista. Loppu todella upeaa maastoa, maisemia ja ok suunnistusta. Tokavikalla vielä rehdisti piha-alueen kiertäminen, vaikka muut veteli suoraan kaatuneiden aitojen yli.

Erinomainen rata, upea sää ja ihan oman tasoinen juoksu.

juttu: http://www.fisolazio.it/?menu=2&p=1#news_83
Show comments (1)
 
TIC #10 Monte Livata (11/10/2015) TIC #10 Monte Livata (11/10/2015)